Tyxo.bg counter

Промоции


Imperity организира специална томбола.
През месеца на пролетта Imperity организира специална томбола.С всяка покупка на  продукти Imperity на стойност по-висока от 25,00 лв.  автоматично участвате в томбола с награди. Имате възможност да спечелите нов 7 инчов таблет на водеща италианска фирма.Можете да участвате неограничено. В рамките на един календарен ден имате право да направите само една покупка.Неограничено можете да участвате, като правите покупки на продукти Imperity над 25,00 лв. за всеки календарен ден.Печелившите ще бъдат уведомени лично след изтичане на промоцията 31 март 2017 г. , както и тук на тази страница..
Новата професионална боя за коса  Imperity Cosmetics - Italy
Представяме Ви новата боя на Imperity, която е в по-полям размер и на много достъпна цена.С крем-боя от 100 мл. и 100 мл. оксидант, само за 9,20 лв.Професионалната боя за коса на Imperity Cosmetics е обогатена с екстракт от зелен чай, протеин от сладък бадем, пшеничен протеин и пантенол. С богата палитра от цветове.Очаквайте съвсем скоро в продажба!..
Оферта за фризьори
Оферта за фризьори Купете 3 броя Професионална боя за коса с кератин - Voila Creme 3C Intense + 1 брой Оцветяваща маска обогатена с Инка Passion - Alter EgoЩе получите безплатно Оцветяваща маска обогатена с Инка Passion - Alter Ego..
Спечелете безплатно боядисване или прическа
13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВъв връзка с годишнината "13 години ЕКС в България", в началото на месец декември ще изтеглим 7 талона за безплатно боядисване или прическа в наш професионален салон в София.Всички наши клиенти, закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity, през месец декември 2015 г. ще имат възможност да спечелят 7 талона за безплатно боядисване или прическа в наш професионален салон в София.Независимо дали сте наши редовни или регистрирани клиенти, или пазарувате при нас за първи път, всеки, който закупи продукт от търговски..
Спечелете безплатна доставка за 365 дни
13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВъв връзка с годишнината "13 години ЕКС в България", в началото на месец декември ще изтеглим първия наш клиент, който ще спечели безплатна доставка за 365 дни, когато закупува продукти от търговските марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity (възможно е в безплатната доставка да се добавят и продукти на други търговски марки)Всички наши клиенти, закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity, през месец декември 2015 г. ще имат възможност да спечелят безплатна доставка за 365 дни, когато закупува продукти от търго..
Лотария: Спечелете професионален сешоар EKS
13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВъв връзка с годишнината "13 години ЕКС в България", в началото на месец декември ще изтеглим първия наш клиент, който ще спечели 1 от 13-те награди: Професионален сешоар за коса EKSВсички наши клиенти, закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity, през месец октомври 2015 г. ще имат възможност да спечелят Професионален сешоар за коса EKSНезависимо дали сте наши редовни или регистрирани клиенти, или пазарувате при нас за първи път, всеки, който закупи продукт от търговските марки: EKS, Voila, Alter Ego и Impe..
Спечели една от 4000 награди, козметика с охлюви
За да се включи  в кампанията, участникът трябва да закупи продукт  REVIVE  грижа за лице, на гърба, на който е залепен скреч талон. Върху скреч талона има място, обозначено за изтриване. След  изтриване на  скреч полето  печелившите моля да пишат  на е-майл  info@revivecosmetics.euПродукти, участващи в капанията : В кампанията  участват само продукти от серия REVIVE DELICATЕ FRENCH AROMA и REVIVE SNAILS EXTRACT® REGENERATING FACE CREAMНаграден фонд: 4000 бр. REVIVE SNAILS EXTRACT- POWER SERUM , EYE CREAM и HAND CREAMНе се допуска размяна на скреч т..
Лотария: Спечелете шампоан 5 литра EKS
Първият клиент, който печели шампоан, изтеглен на 10.11.2015 г. в 16,00 ч. е: Петя Николова - 088*****10 от Бургас13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВъв връзка с годишнината "13 години ЕКС в България", в края на месец декември 2015 г. ще изтеглим първия наш клиент, който ще спечели 1 от 13-те награди: Професионален шампоан с арганово масло, 5 литра, достатъчно количество за ползване за цяла година.Всички наши клиенти, закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity, през месец октомври 2015 г.  ще имат възможност да спечелят Професионален шампоан ..
13 години ЕКС в България.  13 хиляди награди
13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВсички наши клиенти закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получат гарантиран подарък.Подаръците не могат да бъдат избирани те са комплимент към клиентите ни и не са обвързани с конкретна поръчка или сума.Уважаеми клиенти на EKS, Voila, Alter Ego и ImperityСега с всяка направена поръчка на продукт от тези търговските марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получите гарантиран подарък.Подаръците са разнообразни, като не са обвързани с конкретния Ви избор на продукти или сумата на поръчката. Приемете получаванет..
Продукти от 1 до 9 от общо 9 (1 страници)